Verrukkelijk aardbeiendessert

Bereidingstijd
10-20 minuten

Ingrediënten
- 250 gr. slagroom
- 2 ons suiker
- 250 gr. mascarpone
- 5 eetlepels aardbeienjam
- 1 doosje aardbeien
- 1 á 2 ons lange vingers
- ca. 10 eetlepels aarbeienlikeur
- 2 zakjes vanillesuiker

Bereidingswijze
Klop de slagroom stijf, Voeg en meng vervolgens de suiker, mascarpone en aardbeienjam met de slagroom. Maak de aardbeien schoon en snijdt ze in schijfjes. Meng de helft van de aardbeien door het slagroommengsel. Leg de lange vingers in een schaal en besprenkel ze met de aarbeienlikeur. Schep vervolgens het slagroommengsel op de lange vingers. Schep vervolgens de overgebleven aardbeien op de roommassa en bestrooi deze met vanillesuiker. Zet de schaal in de koelkast om deze te laten opstijven.

Hulpmiddelen
- mixer
- schaal (ca 20 cm x 30 cm)

< terug naar meer lekkere aardbeienrecepten